2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması ve 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nın Final Aşaması Proje Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması ve 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nın final aşaması proje değerlendirmeleri, 10-12 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak tamamlanmıştır.

Ülkemizin çeşitli üniversitelerinde görev yapan 40 akademisyen tarafından yapılan final aşaması proje değerlendirmeleri sonucunda her bir yarışma alanında 1 Birincilik, 1 İkincilik ve 1 Üçüncülük olmak üzere 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nda toplam 12, 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nda toplam 18 proje ödül almıştır.

Ödül alan proje sahipleri, 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek TEKNOFEST 2023 kapsamında final sergisine ve ödül törenine davet edilecektir. Bu konu ile ilgili bilgilendirmeler ilerleyen günlerde yarışmaların web sayfasında ilan edilecek ve ilgililere e-posta yoluyla iletilecektir.

Yarışmaya ilgi gösteren tüm öğrencilerimizi ve danışmanlarını kutluyoruz.

2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nda derece alan proje listesi için tıklayınız.

2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nda derece alan proje listesi için tıklayınız.