UFUK AVRUPA GENEL BİLGİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ,18.01.2022

UFUK AVRUPA GENEL BİLGİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Sayın Akademisyenlerimiz,

TÜBİTAK tarafından dördüncüsü düzenlenen çevrim içi Ufuk Avrupa Genel Bilgi Günü Etkinliğini bilgilerinize sunmak isteriz. Etkinlik temel kavramları ile programa başvuru yapmak için gerekli tüm belgeleri anlamalarına yardımcı olacak şekilde düzenlenmiştir. AB araştırma ve yenilik programı ve projeleri hakkındaki bütün bilgileri sizlere sunacaktır. 

Etkinliğin Kapsamı: Çerçeve Programlarıyla yeni tanışan veya programda az deneyime sahip potansiyel katılımcıların yanı sıra, yeni Ufuk Avrupa Çerçeve Programı hakkında bilgi edinmek isteyen deneyimli katılımcıları da hedeflemektedir.

  • Ufuk Avrupa Programı Kapsamında
  • Stratejik Plan
  • Alt alanlarında yayımlanan “Çalışma Programları
  • Açık çağrılar
  • Proje Başvuru Metni taslakları
  • Program kapsamındaki oluşturulacak Ar-Ge ve inovasyon işbirliklerine nasıl dahil olunur.

 

Etkinlik gündemi ve etkinlikte kullanılacak sunumlara erişmek içinhttps://th2020.zendesk.com/hc/en-us/articles/4409362837138-HE-4-Info-Day

 

AB Ufuk Avrupa Programına proje başvurularının çevrim içi portal aracılığıyla İngilizce yapılması gerekliliğinden dolayı etkinlik dili İngilizce olup, etkinlikte tercüme hizmeti sağlanmayacaktır. 

 

Ön Kayıt: Etkinliğe ön kaydınızı, takip eden ‘Google form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/1tKyE8fzE4yNW4z4wJgj_INBTpChrK-LTwaqXwhCxIs4 

 

Etkinliğe çevrim içi olarak katılmayı planlayan katılımcılarla ise, etkinliğin çevrim içi giriş bilgileri ve bağlantısı etkinlik tarihinden 3 gün önce yine e-posta aracılığıyla paylaşılıyor olacaktır.

 

UFUK AVRUPA programı hakkında sorularınız için arproged@okan.edu.tr  den iletişime geçebilirsiniz, destek vermekten memnuniyet duyarız.