SUCool , Avrupa'nın enerji odaklı en büyük yatırım ve teknoloji şirketi InnoEnergy işbirliğinde erken aşama teknoloji girişimcilerine yönelik olarak PRIMER - PreAccelerator Programı'nı hayata geçirecek! https://sucool.sabanciuniv.edu/primer. 8 Kasım Son!

Sabancı Üniversitesi SUCool, Avrupa'nın enerji odaklı en büyük yatırım ve teknoloji şirketi InnoEnergy işbirliğinde erken aşama teknoloji girişimcilerine yönelik olarak PRIMER - PreAccelerator Programı'nı hayata geçirecektir. Program kapsamında seçilecek 12 ekip, 17-18 ve 24-25 Kasım tarihlerinde Sabancı Universitesi Tuzla kampüsündeki hızlandırma kampına alınacak ve programı başarıyla tamamlayabilenler 6 Aralık'taki Demoday'de sunum yapma hakkı kazanacaklardır.

Sabancı Üniversitesi SUCool, Avrupa'nın enerji odaklı en büyük yatırım ve teknoloji şirketi InnoEnergy işbirliğinde erken aşama teknoloji girişimcilerine yönelik olarak PRIMER - PreAccelerator Programı'nı hayata geçirecektir.

Program kapsamında seçilecek 12 ekip, 17-18 ve 24-25 Kasım tarihlerinde Sabancı Universitesi Tuzla kampüsündeki hızlandırma kampına alınacak ve programı başarıyla tamamlayabilenler 6 Aralık'taki Demoday'de sunum yapma hakkı kazanacaklardır’’

SON BAŞVURU: 8 KASIM 2018 

Şartlar ve Kayıt:

Primer ön hızlandırma programı ücretsizdir ve sektörden bağımsız, teknoloji tabanlı iş fikrine sahip herkes başvuru yapabilir.

Primer Avantajları:

- Bir girişim kurarken dikkat etmeniz gereken noktalar hakkında sorulara cevap bulursunuz,

- Primer girişimcilerine özel SUCOOL ofislerinde yapılacak eğitimler, mentorluk ve atölye çalışmalarına katılırsınız,

- SUCOOL ağına dahil olarak, SUCOOL programlarından öncelikli haberdar olma ve diğer programlara (örn. BiGGinner, 200.000 TL TÜBİTAK hibe programı) avantajlı başvuru hakkı kazanırsınız.

- Yatırımcıya hazırlık eğitimleri alır ve InnoEnergy ile yatırım görüşmeleri fırsatı yakalarsınız.

- Sabancı Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin geri ödemesiz olarak verilen SUASSET fonundan faydalanabilir.  

Başvuru ve Detaylar :   https://sucool.sabanciuniv.edu/primer