Limak Enerji, Mentors Network Turkey ile işbirliği içinde Türkiye’nin enerji sektörüne odaklanmış en kapsamlı Açık İnovasyon ve Girişimcilik Hızlandırma Programını başlatıyor.Daha ayrıntılı bilgi ve kayıt için: https://www.turkiyeninenerjiakademisi.com/

“Limak Enerji, Mentors Network Turkey ile işbirliği içinde Türkiye’nin enerji sektörüne odaklanmış en kapsamlı Açık İnovasyon ve Girişimcilik Hızlandırma Programını başlatıyor.

Bu program enerji dikeyinde bugüne kadar yapılan en kapsamlı açık inovasyon ve girişimcilik hızlandırma programı. Limak Enerji, sektör know-how ve deneyimlerini aktarıp uygun girişimler için sahada uygulama yapma imkanı ve ticarileşmeye yönelik diğer kaynakları sağlayacak. İnovasyon ve girişimcilik alanında birçok programı başarıyla yürüten Mentors Network Turkey ise her aşamadaki yenilikçi girişimler için inovasyon odaklı girişimcilik, iş modeli, ürün ve iş geliştirme, büyüme ve yatırıma hazırlanma deneyimlerini eğitim ve mentorluklarla aktaracak.

Bu program enerji sektörü ile ilgili her alana yönelik fikir, çözüm ve teknolojisi olanların katılımına açık bir program. Farklı aşamalarda girişimci, startup ya da şirketler hatta girişimci adayları katılabilir. Ayrıca yine bu alana yönelik bir teknolojisi olup ticarileştirme desteğine ihtiyacı duyan akademisyen ve uzmanların da katılımı bekleniyor. Doğrudan enerji sektöründe kullanılabilecek çözümler olabileceği gibi bu sektöre uyarlanabilecek yazılım, yapay zeka, bitcoin, sibergüvenlik, IOT gibi teknolojiler de olabilir.

Programa kabul edilen tüm takımların ihtiyaçları analiz edilerek program kapsamındaki destekler ihtiyaçlara özelleştirilecek. Bu nedenle program, erken aşamadaki girişimci adaylarından belli olgunluğa ulaşmış şirketlere kadar farklı aşamadaki profiller için uygun. Nihai hedef enerji alanında yenilikçi iş modelleri, teknolojileri olan startup, girişimci ya da şirketlerle Limak Enerji’nin katma değer yaratacak çeşitli iş birlikleri yapması. Limak Enerji’nin müşteri olmasından, ortak iş geliştirme ve ürün çıkarmaya, lisanslamadan yatırıma kadar farklı modellerle değer yaratılması.

Daha ayrıntılı bilgi ve kayıt için: https://www.turkiyeninenerjiakademisi.com/    Tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=hf4kD65IYFw

Sorularınız için:  tea@limak.com.tr ya da academy@mentorsnetwork.net