İstanbul Okan Üniversitesi TTO 3-4 Mayıs'ta TİM İnovasyon Fuarın'da

Ülkemizde inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan, inovasyon denilince ilk akla gelen etkinlik “Türkiye İnovasyon Haftası”, bu yıl 03-04 Mayıs tarihlerinde İnovasyon ve Girişimcilik Dünyası'nın paydaşları ile buluşuyor.

85.000 ihracatçının temsilcisi ve ihracatın tek yetkili kurumu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda inovasyon kültürünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla 7 yıldır “Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliğini düzenliyoruz. Etkinliklerimizde bugüne kadar ağırladığımız 400 bin ziyaretçiyi, global düzeyde alanında uzman çok sayıda konuşmacıyla ve Türkiye’de inovasyon adına faaliyet gösteren tüm firmalarla bir araya getirdik. İstanbul Okan Üniversitesi 03-04 Mayıs tarihleri arasında yine ICC-İstanbul Kongre Merkezi’nde İnovasyon Haftası'nın paydaşları ile buluşacak.