Haberleşen, Otonom ve Elektrikli Araç Teknolojileri ve Hizmetleri ( CAEVS) Çalıştayı 10 Aralık 2019 Salı, Kayıt için: arproged@okan.edu.tr

Değerli Katılımcılarımız,

 

10 Aralık 2019 Salı günü,  İstanbul Okan Üniverstesi’nde, TÜBİTAK   ve  ERTICO  Start-Up yetkililerinin de  katılımı ile “ Haberleşen, Otonom ve Elektrikli Araç Teknolojileri ve Hizmetleri (CAEVS)  Çalıştayı " yapılacaktır.

 

Ana hedefi, elektrikli, haberleşen ve otonom araçlar konusunda küresel çapta rekabetçi ürünler ve teknolojiler geliştirmek ve  bu alanda   tüm ilgili paydaş ve girişimcilere destek vermek olan   çalıştayın sabah oturumunda, ERTICO Start-up insiyatifi  ve ülkemizde ilgi alanlardaki fonlar tanıtılacak olup, girişimcilerin kısa sunuşları izlenecektir. Öğleden sonraki oturumda ise, 14 Mayıs  çalıştayında belirlenen “CAEVS Teknoloji Yol Haritası”na paralel olarak detay aksiyon planları çıkartılacak, olası projeler ve fon olanakları irdelenecektir.

 

Etkinlik kapsamında, Start-Up’lar kendi sunumlarını yapabilecekler, katılımcı firmalarımız poster sunumlarını  sergileyebileceklerdir (50X70cm boyutunda hazırlanacak posterler, istendiği takdirde tarafımızdan bastırılacaktır).

 

Sunumların ve sergilenmesi planlanan posterlerin en geç 6 Aralık 2019 tarihine kadar mehtap.kurtoglu@okan.edu.tr adresine  iletilmeleri gerekmektedir.

 

Program ve kayıt için:

 

https://www.eventbrite.com/e/connected-automated-electric-vehicles-technologies-and-services-workshop-tickets-83299044685

 

Çalıştayımıza katılımlarınız ve değerli  katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.’’

 

Saygılarımızla,

İstanbul Okan Üniversitesi, ARPROGED