BİGG Arçelik Garage 2020 Yılı Başvuruları Açıldı !

BİGG Arçelik Garage 2020 Yılı Başvuruları Açıldı!

Teknoloji tabanlı ve yenilikçi iş fikri sahibi girişimcilere 200.000 TL'ye kadar hibe desteği verilen TÜBİTAK 1512 BİGG programının, İstanbul Okan Üniversitesi olarak destekçisi olduğumuz resmi uygulayıcı kuruluş Arçelik A.Ş, ‘BİGG Arçelik Garage’ adıyla yürüttüğü program için 2020 başvurularını almaya başladı!

Herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmayan, en az lisans son sınıf öğrencisi olan ve teknoloji tabanlı iş fikrini hayata geçirirken kendine hız verecek paraya ihtiyacı olan genç girişimciler TÜBİTAK’ın 200.000 TL'lik hibe programına başvuru yapabilir.

Siz de, İstanbul Okan Üniversitesi’nin programın tematik alanları ve Sürdürülebilirlik, IoT Çözümleri, Akıllı ve Haberleşen Araçlar, Elektrikli Araçlar, Biyomühendislik alanlarında yetkin öğretim üyelerinden mentorluk alarak iş fikrinizi geliştirmek, Arçelik Garage destekleriyle BİGG programına hazırlanmak isterseniz, 22 Ocak 2020'ye kadar iş fikri başvurunuzu yapabilirsiniz.

İletişim: arproged@okan.edu.tr

Dosya: