BİLGEM Teknoloji Dergisi’nin 11. Sayısı Yayında

TÜBİTAK BİLGEM tarafından hazırlanan "BİLGEM Teknoloji Dergisi"nin Ocak 2021 tarihli 11. sayısı, "Yarı İletken Teknolojileri" kapak konusuyla yayımlandı. Sistem Mühendisliği, Lazer Teknolojileri, Yarı İletken Teknolojileri gibi konuların ele alındığı 11. sayıda, ağırlıklı olarak, BİLGEM bünyesinde faaliyet gösteren Yarı İletken Teknolojileri Araştırma Laboratuvarı’nın (YİTAL) geliştirdiği teknolojilere, tümdevre üretim ve tasarımı konularında BİLGEM personeli tarafından kaleme alınan makalelere yer verildi. Dergide ayrıca BİLGEM bünyesinde tamamlanan veya sürdürülen projelerin tanıtım sayfaları, mühendislik, elektronik harp, siber güvenlik ve e-imza gibi çeşitli alanlarla ilgili makaleler yer aldı.

BİLGEM Teknoloji Dergisi, öncelikli hedef kitlesi olan ilgili üniversite öğrencileri için “bilişim” alanında Türkçe içerik oluşturmayı ve BİLGEM’le iş paydaşları arasında iletişim köprüsü işlevini yerine getirmeyi hedeflemektedir. 2021 yılı içerisinde 2 kez yayınlanacak olan derginin Ocak sayısına ve önceki sayılara buradan ulaşabilirsiniz.