4. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı ve Birinci Kutup Şenliği Çevrimiçi Platformda

2018 – 2022 Ulusal Kutup Bilim Programı’nın uygulanmasından Bilimsel Kutup Seferlerinin icra edilmesine kadar birçok araştırma ve çalışma gerçekleştirme görevi üstlenen Kutup Araştırmaları Enstitüsü’nün organizasyonunda,  4. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı 22 Ekim ve Kutup Bilimleri Şenliği 23 Ekim tarihinde, Covid-19 pandemi koşulları sebebiyle fiziki olarak gerçekleştirilmesi yerine çevrimiçi platformda yapılacaktır.

Özet başvuruları tamamlanmış olan; kutup bilimlerinde çalışmalar yapmış ve hem Antarktika hem de Arktik bölgelerine merak duyan araştırmacıların bir araya geldiği, kutup tecrübelerinin ve yeni fikirlerin paylaşıldığı bir Çalıştay olan geleneksel Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı’nın dördüncüsüne dinleyici olarak katılım sağlamak için lütfen tıklayınız.

Tarihler:

Katılımcı Kayıtları: 1 Ağustos – 16 Ekim 2020
Özet Başvuruları: 1 Ağustos – 18 Eylül 2020
Özetlerin Değerlendirilmesi: 18 Eylül – 30 Eylül 2020
Kabul Olan Özetlerin İlanı: 9 Ekim 2020
Özet Kitabının Yayınlanması: 21 Ekim 2020
Çevrimiçi Çalıştay: 22 Ekim 2020
Çevrimiçi Şenlik: 23 Ekim 2020

Bilim insanları için ek çalıştay notları:

1 - Link üzerinden bilgilerin eksiksiz doldurulması önem arz etmekte olup, kayıt formunda belirtilmeyen bilgiler doğrultusunda oluşacak aksaklıklar Enstitü sorumluluğunda olmayacaktır.

Okullar için ek şenlik notları:

1 - Şenliğe Katılım; Şenlikte gerçekleşecek Kutup Bilimleri Söyleşileri’ne öğrenci grupları ile katılım sağlamak isteyen öğretmenler, Enstitümüz ile kutup@tubitak.gov.tr e-posta adresinden iletişime geçebilirler.

İletişim:

Soru ve görüşleriniz için: kutup@tubitak.gov.tr