TÜBİTAK ARDEB PROJELERİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Takvime Ekle

Lokasyon:

Mühendislik Fakültesi Hezarfen Ahmet Çelebi Konferans Salonu 3. Kat
09.00-9.15 AÇILIŞ KONUŞMASI ARPROGED Araştırma ve Proje Geliştirme Koordinatörü Prof.Dr. Orhan Alankuş 9.15-10.15 TÜBİTAK ARDEB Genel Bilgilendirme Öneri Formu ve Eklerinin Tanıtımı Online Başvuru Sistemi Proje Değerlendirme Süreci ARPROGED Proje Geliştirme ve Yönetim Uzmanları 10.15-10.30 Ara 10.30-12.30 TÜBİTAK Proje Hazırlama Deneyim Paylaşımı Prof. Dr. Nejat Tuncay Okan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi TÜBİTAK 1003 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr.Şerif Aziz Şimşir Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Muhasebe ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi TÜBİTAK 1001 Proje Yürütücüsü 12.30-13.00 Soru-Cevaplar

Etkinlik Açıklaması:

Okan Üniversitesi Araştırma ve Proje Geliştirme Direktörlüğü ARROGED’İN amaçlarından biri de akademisyenlerin ve araştırmacılarının planladıkları veya yürütmekte oldukları projeler için ulusal ve uluslararası fonlardan maksimum düzeyde faydalanmalarını sağlamaktır. Proje geliştirme, sözleşme ve müzakere ile proje yönetimi aşamalarında akademisyenlerimize verdiğimiz desteklerle, araştırmalarına vakit ayırabilmelerini hedeflemekteyiz.
Proje geliştirme sürecinde, akademisyen ve araştırmacılarımızın araştırma konularını ve yetkinlikleri ile ilgili olarak, açık programlarla eşleşmeleri durumunda kendilerinin bire bir bilgilendirilmeleri çalışmalarımız da devam etmektedir.
Süreçte ayrıca akademisyenlerimizden gelen talepler doğrultusunda, kendileri için uygun destek programlarının aranması çalışmaları da yürütülmektedir. Okan Üniversitesi ARPROGED tarafından, öğrencilerine, akademisyenlerine ve araştırmacılarına, teorik ve interaktif “TÜBİTAK ARDEB Eğitimi ”verilecektir.Eğitim süresince; katılımcıların TÜBİTAK ARDEB Programı'na proje hazırlamaları konusunda eğitilmeleri, proje hazırlama kapasitelerinin ve TÜBİTAK ARDEB proje kültürlerinin artırılması hedeflenmektedir.