International Automotive Engineering Conference-IAEC 3-4 Kasım Dünya otomotivinin geleceği İstanbul’da tartışılacak

Dünya otomotivinin geleceği Kasım’da İstanbul’da tartışılacak!

Dünya otomotiv devlerinin mühendisleri bu yıl ilki gerçekleştirilecek “ International Automotive Engineering Conference-IAEC” için Türkiye’ye geliyor.

Türk Otomotiv Sanayisi önümüzdeki 3 ve 4 Kasım’da bu yıl ilki gerçekleştirilecek IAEC (Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı) için hazırlıklara başladı. "Otomotivde Hafifleştirme" , "Otomotiv Mühendisliği Eğitimi” ve "Otomotiv Sanayiinde Kariyer" konularının ele alınacağı konferansta otomotivin yarını tartışılacak.

İstanbul, önümüzdeki 3 ve 4 Kasım’da dünya otomotiv sektörü için önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Otomotiv İhracatçıları Birliği (OİB), Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP) ve Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) işbirliği ile düzenlenecek ve Amerikan Otomotiv Mühendisliği Derneği’nin (Amerikan Society of Automotive Engineers - SAE International) de destek vereceği IAEC Dünya otomotiv devlerinin mühendislerini buluşturacak. Otomotiv ana ve tedarik sanayinden, dünya otomotiv devlerinin, Ar-Ge ve ürün geliştirmeden sorumlu mühendislerinin katılacağı konferansta otomotivin yarını tartışılacak.

Detaylı programı önümüzdeki günlerde açıklanacak olan konferansı lütfen ajandanıza kaydedin.

www.iaec.ist

http://www.osd.org.tr/haberler/iaec--uluslararasi-otomotiv-muhendisligi-konferansi/