II.OPINA Anketi: OPINA'nın Gelişmesine Siz de Katılın!

                           II.OPINA Anketi: OPINA'nın Gelişmesine Siz de Katılın!

 
OPINA’nın gelişim ve ilerlemesini sizlerin geri bildirimlerini dikkate alarak yönetmeyi önemli bir aşama olarak görüyoruz ve bunu temel prensiplerimizden bir tanesi olarak kabul ediyoruz. Bu doğrultuda ikincisini gerçekleştireceğimiz bu ankete katılımınız bizim için çok önemli ve değerli.
 
Anket ile, tüm potansiyel kullanıcılarımızı ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamayı, OPINA’daki ilerlemelerin sizleri nasıl destekleyeceğini keşfetmeyi ve OPINA’yı içinde bulunduğunuz topluluğa ve ortaklarınıza tavsiye etmenize yardımcı olacak ipuçlarını bulmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra sizin ve ekibinizin tasarım ve geliştirme arayüzü, simülasyon araçları ve teknik eğitim modüllerinden beklentilerini anlamayı hedefliyoruz.

 
Geri bildirimleriniz OPINA’nın gelişimi ve başarısına katkı sağlayacak. 
 
Katılımlarınız için teşekkür ederiz.
 
Saygılarımızla,

OPINA Teknik Destek Ekibi 
 

 

Ankete Katıl

 

 

 

 

OPINA Hakkında

 
OPINA, yenilikçi KOBİ’leri, Start-Up'ları, Ar-Ge şirketlerini, akademisyenleri ve araştırmacıları akıllı ve haberleşen otonom araç yazılımları geliştirilmesi, prototiplerin üretilmesi ve test edilmesi süreçlerinde desteklemeyi amaçlayan açık inovasyon otonom araç geliştirme ve test platformu. OPINA'nın temel amaçları arasında, üniversite-sanayi işbirliklerinin gelişmesine yardımcı olmak bunun yanı sıra yenilikçi teknoloji ve ürünlerin geliştirilmesini sağlamak amacıyla CAV (Haberleşen Otonom Araçlar), ADAS (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri) ve CCAM (İşbirlikçi Bağlantılı Otonom Mobilite) topluluklarını bir araya getirmek yer alıyor.


Daha fazla bilgi için 
www.opinaproject.com