İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerinin TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi !

1001 – Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında yapılacak olan “Grafen Oksit Ile Kaplanmış Ortodontik Braketlerin Mine Çürüğü Oluşumunu Önlemedeki Ve Adeziv Kuvvetler Üzerindeki Etkisinin In Vitro İncelenmesi” konulu proje kabul edildi.

Bu proje; Prof. Dr. Işın Ulukapı önderliğinde yürütülecek olup, Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi; Pedodonti, Oral Diagnoz ve Radyoloji ve Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalları; Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı ve Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü'nden araştırmacıların bulunduğu interdisipliner bir projedir.

Proje Yer Alan Öğretim Üyeleri:

Prof. Dr. Işın ULUKAPI

Yürütücü

(Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı)

Prof. Dr. Ayşe Demet KAYA

Prof. Dr. Haşmet ULUKAPI