II.OPINA Çalıştayı, 28 Mayıs 2021, Saat:10:30 - 16:15.

OPINA, 28 Mayıs 2021 tarihinde uluslararası bir panel eşliğinde, canlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ikinci çalıştayında yeniden sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor.

II.OPINA Çalıştayı

OPINA ile Yeni Pazarlara Açılın, Yenilikçi Fikirleri Paylaşın, Otomotiv Teknolojilerini Geliştirmeyi Hızlandırın!

Start-Up'lar dünyanın ihtiyaç duydugu yeni ürünlerle geleceği inşa etmekte. Girişimleri diğer şirketlerden farklı, bu nedenle ihtiyaç duydukları kaynaklara ve desteğe ulaşmalarına yardımcı olmak git gide önem kazanmakta. Bu noktada, OPINA da tam olarak bu amaca hizmet etmekte.

II.OPINA Çalıştayı gerçekleşecek sanal oturumlarıyla; OPINA’nın Start-Up'lara verdiği desteği ve OPINA kapsamında ileride daha fazla neler yapılabileceğini tartışmaya odaklanıyor, uluslararası endüstri liderlerinden oluşan canlı panel oturumlarının yanı sıra, Avrupa ve Türkiye start-up ekosisteminin heyecan verici ve yenilikçi,  AV, ADAS ve CCAM teknolojisine sahip şirketlerin sunumlarına yer veriyor.

Tarih: 28 Mayıs 2021, Çevrimiçi, Saat:10:30 - 16:15.

Kayıt Ol

Start-Up Sunumları
Rehberlik Sunumları
Uluslararası İş Ortaklıkları Sunumları
Yenilikçi Panel Oturumu

Görüntü gönderen tarafından kaldırıldı.

II.OPINA Çalıştayı

Tarih: 28 Mayıs 2021, Çevrimiçi, Saat:10:30 - 16:15.

Kayıt Ol

Start-Up Sunumları
Rehberlik Sunumları
Uluslararası İş Ortaklıkları Sunumları
 Yenilikçi Panel Oturumu

Etkinlik Programı

10:30 - 10:40: Açılış Konuşmaları
Sn. Prof. Dr. Mustafa KOÇAK, Rektör, İstanbul Okan Üniversitesi
10:40 - 11:05: OPINA 1.Faz Servisler: Kullanıcılara Açık Servislerden Örnekler
Sn. Prof. Klaus Werner SCHMIDT, ODTÜ, OPINA Teknik Destek Ekibi
11:05 - 11:30: Start-Up Autobahn ve Mercedes
Sn. Raymond J. CHOW, Daimler Truck
11:30 - 11:50:  ITS (Akıllı Ulaşım Sistemleri) Kongresi'nde ERTICO Start-Up Köyü, 2021
Sn. Frank DAEM, ERTICO
11:50 - 12:00: Kahve Molası
12:00 - 13:00: Panel Oturumu
                      Start-Up'lar için Destek Araçlarına İlişkin Gereklilikler Paneli
Moderatör, Sn. Prof. Dr. Orhan ALANKUŞ, OPINA Operasyon Koordinasyon Birimi Direktörü

Panelistler:

Sn. Raymond J. CHOW, Daimler Truck

Sn. Frank DAEM, ERTICO

Sn. İrfan ALAOĞLU, Takım Lideri, OPINA

MARKA, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı
Sn. Berke ERCAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, TAYSAD, Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği
Sn. Yaman TUNAOĞLU, Yönetim Kurulu Başkanı, TESID, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği

Sn. Gönül KAMALI, Yönetim Kurulu Başkanı, YASAD, Yazılım Sanayicileri Derneği

13:00 - 13:40: Öğlen Arası
13:40 - 14:20: Start-Up Sunumları ve OPINA'dan Beklentiler, (Avrupa’dan Start-up’lar)
14:20 - 15:00: Start-Up Sunumları ve OPINA'dan Beklentiler, (Ulusal Start-Up’lar)
15:00 - 15:10: Kahve Molası
15:10 - 15:40: Start-Up Sunumları ve OPINA'dan Beklentiler, (Ulusal Start-Up’lar devam)
15:40 - 16:00: Fark Labs
Sn. Ahu BÜYÜKKUŞOĞLU SERTER, Yönetim Kurulu Başkanı, Fark Holding
16:00 - 16:15: Kapanış Konuşmaları
Sn. Prof. Dr. Semih BİLGEN, OPINA İstanbul Okan Üniversitesi Üst Düzey Temsilcisi

Mayıs çalıştayımızda görüşmek üzere.
OPINA Teknik Destek Ekibi
www.opinaproject.com
info@opinaproject.com

“Açık İnovasyon Otonom Araç Geliştirme ve Test Platformu Projesi" Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Okan Üniversitesi ile yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştiriliyor.”