Açık İnovasyon Otonom Araç Geliştirme ve Test Platformu OPINA-CAEVS Horizon Europe Bilgilendirme ve Proje Geliştirme Çalıştayı-II

İstanbul Okan Üniversitesi, Araştırma Projeleri Geliştirme Direktörlüğü-ARPROGED ve UTAS -Ulaştırma Teknolojileri ve Akıllı Otomotiv Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği organizasyonu ile,  “Açık İnovasyon Otonom Araç Geliştirme ve Test Platformu OPINA CAEVS Horizon Europe Bilgilendirme ve Proje Geliştirme Çalıştayı II”  03.11.2021 tarihinde  On-Line olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinlik için Kayıt linki: https://www.eventbrite.co.uk/e/opina-caevs-horizon-europe-bilgilendirme-ve-proje-gelistirme-calstay-ii-registration-192141750147

Açık İnovasyon Otonom Araç Geliştirme ve Test Platformu OPINA CAEVS Horizon Europe Bilgilendirme ve Proje Geliştirme Çalıştayı-II Gündemi :

9:30:00-9:50: Açılış Konuşması ve OPINA Projesi Bilgilendirme, Prof.Dr. Semih Bilgen, İstanbul Okan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı

9:50-10:15: “Ufuk Avrupa Programı ve Mobilite Alanı, 2022 Çağrıları ve TUBITAK ilgi destekleri “Serhat Melik, TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Müdürlüğü İklim, Enerji ve Mobilite Kümesi Ulusal İrtibat Noktası”

10:15-10:30: “ Horizon Europe Çağrıları Çalıştayı Amaçları ve ilk çalıştay değerlendirmesi”, Prof. Dr. Orhan Alankuş, OCUD, OPINA, İstanbul Okan Üniversitesi

10:30-11:30: CCAM ve 2Zero Çağrıları Hakkında Bilgilendirme ve ilgilenen kuruluşların tespiti (Prof.Dr. Orhan Alankuş)

11:30-12:30: Elektrikli Araçlar ve Batarya Sistemleri ile ilgili çağrılar ( Prof.Dr. Nejat Tuncay)

12:30-13:15: Ara

13:15-14:30: İlgilenen firmaların sunumları ve önerileri

14:00-14:45: Kapanış, Prof.Dr. Semih Bilgen

Kayıt olan tüm katılımcılarımıza, katılım linki etkinlikten önce iletilecektir.