450 Bin TL HİBE DESTEK ile, 1512 GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI 2022-2 BİGG YEŞİL BÜYÜME ÇAĞRI BAŞVURUSU-Son Başvuru Tarihi:01/08/2022

TÜBİTAK, BiGG ile girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmesi için 450 Bin TL  hibe destek veriyor!

Son Başvuru Tarihi: 01Ağustos 2022. Saat: 12:00     Hemen Başvur!!

İstanbul Okan Üniversitesi, BIGG STEP adı ile, “Akıllı Ulaşım” ve “Sağlık ve İyi Yaşam” tematik alanları başta olma üzere,  çağrı duyurusunda belirtilen, aşağıdaki tüm tematik alanlarda,   TÜBITAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı Uygulayıcı Kuruluşları arasında yer almaktadır.

Yeşil Büyüme çağrısı tematik alanları:

• İklim Değişikliği, Çevre ve Biyoçeşitlilik: İklim Değişikliği, Karbon salımı ve Sera Gazı Emisyonlarının Düzenlenmesi Amacına Katkı Sunacak Çalışmalar
  • Temiz ve Döngüsel Ekonomi
  • Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Arzı
  • Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım: Tarladan Sofraya Sürdürülebilir Tarım
  • Sürdürülebilir Akıllı Ulaşım

Teknoloji odaklı iş fikrine sahip, Öğrenci, Akademisyen, Sanayi çalışanı olarak, kendi girişimini kurma konusunda istekli, TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı BİGG çağrısında belirtilen aşağıdaki nitelikleri taşıyan herkes programa başvurabilir:

Programa ön başvuru tarihi itibariyle üniversitelerin;

• Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenci,
  • Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programından mezun kişi,

aşağıda belirtilen şartları taşıması halinde programa başvurabilecektir;

• Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da
  • TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
  • Ön başvuru tarihi*  itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak

BiGG STEP  programımız ile,  iş fikri sahibi ekiplere, ofis imkânı, ücretsiz eğitim, uzman mentörlük ve danışmanlıklar, müşteri ve yatırımcı tanıştırmaları ve ön prototip, laboratuvar altyapısı kullanım imkanları sağlanmakta, girişimci adayları ile birebir ilgilenilerek, girişimcilerin fikirden pazara ihtiyaç duyabilecekleri her konuda destek olarak, TÜBİTAK beklentilerine uygun iş planlarının ortaya çıkması sağlanmaktadır.

Nasıl Başvurulur?

Başvurularınızı  https://forms.gle/5Qscj4yU3SuXyxKP7  linkinden veya buradan yapabilirsiniz.

Sorularınız için arproged@okan.edu.tr , mehtap.kurtoglu@okan.edu.tr  adreslerine ulaşabilirsiniz.

Çağrı dokümanına ulaşmak için tıklayınız.

ARPROGED, BİGG STEP Proje Ekibi.