Okan Üniversitesi Geleceğin Akıllı Araçlarına Yön Veren Fikirler Çağrısı Başvurular 30 Kasım 2019 Saat 23:00'a kadar

Okan Üniversitesi, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD), Yazılım Sanayicileri Derneği (YASAD) ve Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ortak olduğu, "Yenilikçi Akıllı ve Haberleşen Araç Teknolojileri Geliştirme ve Kümelenme Merkezi" projesi kapsamında "Geleceğin Akıllı Araç Çalışmalarına Yön Veren Fikir Kampanyası" çalışmalarını başlattı. Bu kampanya kapsamında akıllı ve haberleşen araçlarla ilgili tüm değer zincirinde yeralan yenilikçi ürün ve hizmetlere yönelik ileri aşama projeler başlatılacaktır. Geleceğin akıllı araçlarına yönelik fikir geliştirme çalışmaları Okan Üniversitesi'nde geliştirilen özgün ve yenilikçi metodlarla yürütülecek, Açık İnovasyon metodolijisi temelinde tüm paydaşlara açıktır.

Başvurular, TESİD, TAYSAD, YASAD yetkilileri ve Okan Üniversitesi Akademisyenlerinden oluşturulan Juri tarafından değerlendirilecektir.

Başvurular 30 Kasım  2019  saat 17.00'a kadar  http://www.e-hikelink.org/tr/e-hikelink-proje-basvurusu adresinden elektronik olarak alınacaktır.

Başvuru formunda imzalanarak yüklenmesi istenen Başvuru kılavuzu ve Taahhütname dökümanları aşağıdaki adreslerde yeralmaktadır.

Başvuru Şartları ve Proje Hazırlama Kılavuzu

Başvuru Taahhütname